Шницель хийх
Тахианы махыг хальсыг нь хуулж, махны машинаар 2 удаа машиндаад, дээрээс нь цєцгийн тос, тахианы дотор єєх, сvv, давс хийж хутгана.
Хэсгийг таслан авч хэлбэр оруулан хавтгайлж элдээд, талхны хатаамд єнхрvvлэн 2 талаас нь тосонд шарна. Єндгийг цєцгийтэй хольж хутган, дутуу болгон шарж, омлет бэлдэнэ. Омлетийн голд шарсан шницелийг хийж, омлетоор дугуй хэлбэр гарган ороогоод, шарах шvvгээнд хийж шарна. Шницелийг тєрєл бvрийн ногоогоор хачирлаж, яншуйгаар чимэглэж єгвєл зохимжтой. Орц: Тахианы мах 400 гр, цєцгийн тос 50 гр, сvv 2 х/х, талхны хатаам 4 х/х, єндєг 3 ш /омлетонд 2 ш, шницельд 1ш/, хайлуулсан тос 2 х/х, цєцгий 1 ш/а, давс хэрэглэх хэмжээгээр хийж болно.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment